Ring på 51 52 60 85

Renovering og modernisering af badeværelser

Peter Sand Murermesterforretning ApS tilbyder renovering og modernisering af badeværelser, herunder med vådrumssikring, opsætning af fliser og belægning med klinker.

Badeværelset er et centralt rum i en bolig, da vi bruger mange timer derude hver uge. Tidligere var det luksus, hvis der var ordentlig sanitet, og op igennem 70'erne blev badekaret rigtigt udbredt. Men i dag er badekaret ofte på vej væk igen, da det fylder op, er dyrt at bruge og alligevel ikke bliver brugt. I dag lægges der også vægt på sanitet, der er nemt at rengøre og er billigt i brug med hensyn til forbrug af vand og varmt vand.

Vi gør badeværelser moderne og energivenlige

Vi kan hjælpe med at modernisere dit badeværelse, så det bliver moderne, energivenligt, nemt at rengøre og praktisk i brug. Mange af vores kunder vælger samtidig at få installeret gulvvarme, da et badeværelse kan være fodkoldt, især om vinteren, når der skal tages bad.

Vælg mellem helt eller delvist nyt badeværelse

Den kan også være, at du ikke ønsker at udskiftet sanitet, eller blot vil udsætte det, men ønsker at få sat nye fliser op og få lagt nye klinker, så det bliver moderne og lækkert at se på. Eller modsat kan det være, at du synes, at klinkerne og fliserne er i orden, men at du ønsker nyt sanitet og nye skabe, og at du måske ønsker at få fjernet badekaret.

Du er velkommen til at kontakte Peter Sand i Kolding på telefon 51 52 60 85 eller per e-mail petersandmurer@gmail.com, hvis du ønsker forslag til nyt badeværelse.

​Firmainformation

CVR: 29939918

adresseinformation

Egernvej 77, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

kontaktinformation