Ring på 51 52 60 85

​Facaderenovering, isolering og fugning

Peter Sand Murermesterforretning ApS tilbyder facaderenovering, netpudsning, vandskuring, fugning og facadeisolering for private og erhverv.

En facaderenovering kan række over alt fra en mindre kosmetisk renovering til en dybdegående reparation af murværket. Det er vigtigt med jævnlig vedligeholdelse af alle facader, og hvis der opstår begyndende skader, skal de udbedres, inden de bliver til varige skader, herunder fugtskader der kan begynde at vandre rundt i murværket og føre til svamp og usundt indeklima.

Fordele og ulemper ved en pudset facade

En pudset facade kræver mere vedligeholdelse end en murvæg, og defekte fuger skal repareres, inden der foretages en ny pudsning. Omvendt kan pudsning af en murvæg, der er angrebet af murbier, være en effektiv løsning. Murbier laver gange i fugerne, men det kan nemt stoppes med en reparation og pudsning af facaden. Efter pudsningen skal facaden overfladebehandles med for eksempel kalk eller maling.

Et alternativ til traditionel pudsning med cement og mørtel er netpudsning, der er relativt nyt i Danmark, og som i stor grad forhindrer revner og afskalninger af pudsningen. Netpudsning er oprindeligt udviklet til områder med jordskælv.

Wedi/Alfix-isolering sammen med facaderenovering

Det kan svare sig med en facadeisolering, når facaden alligevel skal renoveres, og her kan Wedi/Alfix være en god løsning. Der er tale om hårde og trykfaste plader, der er vandtætte, men stadig åndbare, og som generelt har en kort tilbagebetalingstid.

Kontakt Peter Sand Murermesterforretning i Kolding enten på telefon 51 52 60 85 eller på e-mail til petersandmurer@gmail.com, hvis du vil høre mere om facadeisolering og facaderenovering.

​Firmainformation

CVR: 29939918

adresseinformation

Egernvej 77, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

kontaktinformation