Ring på 51 52 60 85

Murerarbejde og fugtregulering

Peter Sand Murermesterforretning ApS i Kolding udfører alle former for murerarbejde. Og murermester Peter Sand har mange års erfaring med murerfaget. Derfor kan du altid være sikker på murerhåndværk i høj kvalitet, men vi leverer også en god kundeservice.

Alt fra tagrenovering til nye badeværelser

Vi tilbyder murerarbejde for private og erhverv, og det kan for eksempel være tagarbejde, facaderenovering og modernisering af badeværelser. Desuden kan vi udføre totalentrepriser ved byggeopgaver, således vi kan stå for hele byggeriet og ikke blot for murerarbejdet.

Fugtstansning og fugtregulering af murværk

Vi kan tilbyde alle former for fugtstansning og fugtregulering lige fra traditionelt dræn til kompliceret injektionsarbejde. Vi kan også tilbyde isolering af murværk og sokler.

Ulempen ved moderne og tætte huse er, at fugten ikke kan forsvinde, og derved kan fugt og svamp begynde at vokse og sprede sig i huset. Det kan medføre større eller mindre skader på et hus, men kan udover dårligt indeklima også føre til et usundt indeklima.

En fugtregulering af dit murværk kan derfor være et effektiv våben over for blandt andet fugt og svamp. En effektiv fugtregulering flytter fugten fra den kolde side til den varme side, hvilket forhindrer fugten i at sidde stille og udrette skader i murværket.

Hvis du ønsker at høre mere om murerarbejde og fugtregulering, så kontakt murermester Peter Sand på telefon 51 52 60 85. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail på petersandmurer@gmail.com. Herefter kan vi aftale et møde, hvor vi gennemgår dine muligheder, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud.

​Firmainformation

CVR: 29939918

adresseinformation

Egernvej 77, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

kontaktinformation